Kontakta oss

KUNDSERVICE

Hur kan vi stå till tjänst?

Telefon: 0709 990 550
E-post: kundservice@elito.se
ELITO - Home & Decor
Söllerödsgatan 8
271 46 Ystad
Org.nr. 556826-6158.

Vi svarar på e-post måndag - fredag kl 8 – 18 och vårt mål är att under kontorstid besvara alla e-postbrev inom 24 timmar från att er e-post mottagits. Om du har handlat i vår e-butik och har frågor kring din beställning är det viktigt att du bifogar ordernummer och kundnummer. Ditt ärende kan då lättare behandlas och du får ett snabbare svar.

Läs gärna våra FAQ - vanliga frågor och svar eller köpvillkor. Där finns många svar på vanliga frågor.

Tips och förslag

Tycker du att vi saknar någon speciell produkt i sortimentet? Vi tar med glädje emot dina tips och förslag här.

Reklamation och retur

För oss är det viktigt att du känner dig väl behandlad och nöjd efter du gjort en beställning hos oss. Om du av någon anledning vill reklamera en produkt är vår ambition att behandla er retur så snabbt och effektivt som möjligt. För att underlätta hanteringen behöver vi få in ert kundnummer eller ordernummer. Så fort vi mottagit och läst igenom din ansökan skickar vi ut ett reklamationsnummer samt en förklaring över hur du på ett enkelt sätt skickar tillbaka varan.

Övriga frågor

Om du inte finner svaret på din fråga under FAQ - vanliga frågor och svar och det inte gäller reklamationer, eller en beställning, så är du välkommen att fritt ställa frågor här.

Förslag och förbättringsmöjligheter

Vi vill hela tiden utvecklas. Finns det något som vi kan bli bättre på och hur kan vi förbättra din upplevelse på hemsidan? Vi tar tacksamt emot ditt förslag här.

Kommentarer inaktiverade.