Om oss

1997 var året då företaget grundades, och vi har sedan starten varit troget verksamma inom den svenska inredningsbranschen. Under dessa år har vi haft möjligheten att få arbeta med form och design i skapandet av vackra miljöer inom kök, bad, klädvård och förvaring.

Vi vill bjuda in dig till vår värld, full av kökshandtag, skålhandtag, köksknoppar, klädkrokar, garderobshandtag, svarta handtag, rostfria handtag, porslinsknoppar, New England stil, modern stil, lantstil, etc, etc. Ja, ni förstår säkert poängen. Här finns något för allt och alla.

Vårt mål och ambition är att just du skall kunna köpa kvalitetsbeslag till låga priser. Vill du också förnya och fräscha upp känslan därhemma?
Ett byte av handtagen och knopparna är det enklaste, snabbaste och effektivaste sättet. Genom en liten och snabb insats skapar du lätt på egen hand en fantastisk skillnad i ditt hem. Vi vill, med bra produkter till låga priser ge dig möjligheten att oftare kunna förnya ditt kök, badrum eller annan del av hemmet.

Något som vi tydligt vill klargöra är att, våra låga priser aldrig kommer att gå ut över kvalitén och servicen. Vi handlar endast direkt ifrån seriösa tillverkare och lagerhåller själva allt i egna lokaler. Mellan tillverkningen i fabriken och dig som kund finns endast vi och transportören.

Porslinsknoppar och skålhandtag till lantköket? Klassiskt och elegant till den tidlösa inredningen? Stramt och stilfullt till det moderna köket?
Vare sig du söker handtag, knoppar, skålhandtag eller krokar till kök, badrum eller förvaring, så kan vi med glädje erbjuda dig ett brett sortiment inom olika stilar och smaker. Med den erfarenhet vi har inom inredningsdesign så står vi gärna till er tjänst med råd och tips.

Känn dig varmt välkommen till vår e-butik, och hör gärna av dig om du har några frågor.

Hälsningar!

ELITO AB Home & Decor
info@elito.se
0709-990550

Detaljerna som gör skillnad

I ett hem finns det många små detaljer som gör stor skillnad för helheten och en sådan grej är de handtag och knoppar som finns på dörrar, luckor och lådor. Man tror kanske inte att ett byte av handtag och knoppar gör så stor skillnad för hemmets utseende, men om du testar att byta ut dem på en plats i hemmet så kommer du genast att förstå vad vi menar.

Ny stil med enkla medel

Att byta ut handtag och knoppar i ett rum - eller i hela hemmet - är ett billigt och enkelt sätt att göra stor skillnad på estetiken och harmonin. I många hem pryder handtag och knoppar av tråkig standardtyp på dörrar, luckor och lådor som också är av standardmodell. Detta gäller inte minst i hyresbostäder där man vill ha en så neutral inredning som möjligt. Genom att bara byta ut handtagen och knopparna, och därmed inte göra något med inredningen som inte går att återställa, så skapar man en personlig atmosfär utan några större kostnader - och absolut ingen risk. Det är det ultimata lösningen!

Renovera och bygg med stil

Givetvis ska man satsa på snygga handtag och knoppar som stämmer överens med ens stil också när man renoverar eller bygger nytt. De utgör då de där sista detaljerna som skapar den unika atmosfären; som gör utrymmena till dina.

Handtag och knoppar på nätet

Här hos oss på Elito Home & Decor finner du billiga handtag och knoppar för allt från ytterdörrar till innerdörrar, skåpsluckor, garderober och byrålådor. Vi säljer alla de finaste handtagen och knopparna på nätet och handlar du för över 800 kronor så är frakten gratis. Handla dina handtag och knoppar smidigt från oss direkt på nätet, vi bistår med support och rådgivning när du behöver.

Kommentarer inaktiverade.