1997 var året då företaget grundades, och vi har sedan starten varit troget verksamma inom den svenska inredningsbranschen. Under dessa år har vi haft möjligheten att få arbeta med form och design i skapandet av vackra miljöer inom kök, bad, klädvård och förvaring.

Vi vill bjuda in dig till vår värld, full av kökshandtag, skålhandtag, köksknoppar, klädkrokar, garderobshandtag, svarta handtag, rostfria handtag, porslinsknoppar, New England stil, modern stil, lantstil, etc, etc. Ja, ni förstår säkert poängen. Här finns något för allt och alla.

Vårt mål och ambition är att just du skall kunna köpa kvalitetsbeslag till låga priser. Vill du också förnya och fräscha upp känslan därhemma?
Ett byte av handtagen och knopparna är det enklaste, snabbaste och effektivaste sättet. Genom en liten och snabb insats skapar du lätt på egen hand en fantastisk skillnad i ditt hem. Vi vill, med bra produkter till låga priser ge dig möjligheten att oftare kunna förnya ditt kök, badrum eller annan del av hemmet.

Något som vi tydligt vill klargöra är att, våra låga priser aldrig kommer att gå ut över kvalitén och servicen. Vi handlar endast direkt ifrån seriösa tillverkare och lagerhåller själva allt i egna lokaler. Mellan tillverkningen i fabriken och dig som kund finns endast vi och transportören.

Porslinsknoppar och skålhandtag till lantköket? Klassiskt och elegant till den tidlösa inredningen? Stramt och stilfullt till det moderna köket?
Vare sig du söker handtag, knoppar, skålhandtag eller krokar till kök, badrum eller förvaring, så kan vi med glädje erbjuda dig ett brett sortiment inom olika stilar och smaker. Med den erfarenhet vi har inom inredningsdesign så står vi gärna till er tjänst med råd och tips.

Känn dig varmt välkommen till vår e-butik, och hör gärna av dig om du har några frågor.

Hälsningar!

ELITO AB Home & Decor
info@elito.se
0709-990550